Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, s-a intalnit cu vicepresedintele pentru servicii de internet al Apple, Eddy Cue, pentru a explora modalitati in care Yahoo ar putea fi integrat mai puternic in software-ul care ruleaza pe iPhone si ipad, a spus sursa.

Mayer a facut din orientarea Yahoo catre dispozitivele mobile partea centrala a strategiei de revigoarare a companiei. Directorul Yahoo a declarat in ianuarie ca incearca sa colaboreze cu alte companii, precum Apple, Google si Facebook, pentru dezvoltarea Yahoo.

Yahoo furnizeaza in prezent date pentru aplicatiile de vreme si cotatii bursiere ale Apple. Cel doua companii au strans relatiile anul trecut, cand informatiile sport furnizate de Yahoo au fost integrate cu software-ul de recunoastere a vocii Siri de pe dispozitivele Apple.

Discutiile dintre cele doua companii s-ar putea incheia fara un rezultat concret, noteaza Bloomberg. Apple discuta deseori cu alte companii moduri in care poate incorpora date sau servicii ale acestora in propriile produse, a spus sursa citata.