Acest parteneriat editorial permite Euronews si Bloomberg Television sa faca schimburi de programe atunci cand doresc sa acopere cat mai bine la nivel international un eveniment economic.

Prin acest parteneriat, Bloomberg va contribui la realizarea emisiunii "Business Weekly", care va fi difuzata in fiecare sambata si duminica, pe Euronews.

Emisiunea "Business Weekly" va fi gazduita de jurnalista Oleksandra Vakulina, care va analiza cele mai importante stiri economice la nivel mondial impreuna cu Jonathan Ferro, jurnalist al Bloomberg.

Acest program va fi retransmis in toate cele 12 limbi in care emite Euronews, la nivel international.

Lansata in 1993, televiziunea de stiri Euronews emite in momentul de fata in 155 de tari, programele sale fiind receptionate in 400 de milioane de case. In prezent, Euronews realizeaza program complet, simultan in 12 limbi - araba, engleza, franceza, germana, italiana, portugheza, rusa, spaniola, farsi, turca, ucraineana si greaca. Principalii competitori ai Euronews sunt CNN si BBC World.

Bloomberg Television este o retea de televiziune internationala de business, care difuzeaza emisiuni 24 de ore din 24. Televiziunea este detinuta de Bloomberg L.P., cu sediul central la New York. Compania are sedii si la Londra si la Hong Kong.