Serviciul in limba greaca al Euronews este dedicat Greciei, Ciprului si vorbitorilor acestei limbi din intreaga lume. Euronews Grecia este disponibil incepand de marti pe cele mai importante platforme din Grecia si Cipru, pe dispozitivele mobile, dar si online, pe gr.euronews.com.

Euronews Grecia, o subsidiara detinuta in totalitate de grupul Euronews, transmite programe 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. Intr-o prima etapa, programele vor fi adaptate si transmise de la sediul central al Euronews de la Lyon. Noul birou al Euronews de la Atena va fi inaugurat oficial in prima parte a anului 2013.

Lansarea serviciului in limba greaca al Euronews face parte din strategia grupului de extindere la nivel international.

Euronews emite deja in Grecia, difuzand in special programe in limbile engleza si franceza. In prezent, Euronews este disponibil pe satelit, cablu si IPTV, in 80% din casele din Grecia (3.739.000 de case). Totodata, Euronews acopera intreaga populatie care detine televizoare din Cipru (300.000 de case).

Lansata in 1993, televiziunea de stiri Euronews emite in momentul de fata in 155 de tari, programele sale fiind receptionate in 400 de milioane de case. In prezent, Euronews realizeaza program complet, simultan in 12 limbi - araba, engleza, franceza, germana, italiana, portugheza, rusa, spaniola, farsi, turca, ucraineana si greaca. Principalii competitori ai Euronews sunt CNN si BBC World.