"Am inceput sa lucram la acest produs urmarind procesul decizional al clientilor nostri. Am observat ca in decizia achizitionarii unei vacante clientii nostri isi doreau o privire de ansamblu asupra optiunilor existente, de la escapade scurte, de 3-4 zile, in marile orase ale Europei la vacante mai lungi, de 7-14 zile, pe litoral. Am realizat ca lipseste de pe piata un instrument care sa ofere aceasta privire de ansamblu, un loc unde sa poti sa-ti planifici atat city break-uri de weekend, cat si vacanta de vara. Si astfel am inceput sa construim aceasta platforma care s-a materializat in noua noastra sectiune de vacante www.vola.ro/vacante", a declarat, intr-un comunicat remis Incont.ro, Daniel Truica, managing partner si fondator Vola.ro.

Platforma cuprinde oferte last minute, oferte pentru seniori, promotii early booking, pachete all inclusive, city break-uri si chartere, in peste 100 de destinatii turistice, de la litoralul Greciei, Turciei, Bulgariei, Italiei, Portugaliei si Spaniei pana la pachete turistice de weekend in peste 26 de orase.

Serviciul ofera posibilitatea de a selecta plecarea spre destinatia aleasa din principalele orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Targu Mures, Craiova si Bacau.

"Ne asteptam ca in 3 ani volumul de vanzari a pachetelor turistice sa reprezinte cel putin 25% din volumul de vanzari Vola.ro, de la aproximativ 10% in prezent, iar in cifre absolute sa ajunga in jurul a 40-50 milioane lei", a aratat Truica.

Vola.ro, cu afaceri de peste 20 milioane euro, este cea mai mare agentie de turism online din Romania, care ofera servicii complete de turism: bilete de avion de linie si low-cost, rezervari hoteluri, city break-uri, vacante, asigurari medicale de calatorie si servicii de rent-a-car.

Portalul a fost infiintat in 2007 de Daniel Truica, care avea atunci 27 de ani, si de doi tineri polonezi.