Complexul este compus din hotelul Helios, cu 52 de camere si clasificat la patru stele, si hotelul Salinas, de trei stele, care are 23 de camere, potrivit Mediafax.

Situat in statiunea cu acelasi nume si complet renovat in anul 2006, complexul include o baza de tratament care functioneaza intr-o cladire-patrimoniu proiectata de arhitecti vienezi.

"Complexul a fost inchiriat in anul 2008 unui cetatean israelian, dar in urma decesului acestuia a devenit din nou disponibil. In prezent luam in considerare atat varianta vanzarii, cat si a inchirierii, pentru un pret de 10 milioane de euro, respectiv 50.000 de euro lunar, la care se adauga TVA", a spus Gradinar.

Centrul de conferinte are patru sali, cu capacitati de 120 de locuri, 50 de locuri, respectiv 24 si 16 locuri.

Restaurantul, situat de asemenea intr-o cladire monument istoric, veche de 100 de ani, are trei saloane cu o capacitate totala de 220 de locuri. Acesta beneficiaza si de doua terase, dintre care una suspendata.

Totodata, baza de agrement include sala de fitness, tenis de masa si de camp, cu nocturna, bazin interior cu apa sarata, o piscina interioara si una in aer liber, cabinet de masaj, sauna, baie turceasca, jacuzzi, biliard si o discoteca cu terasa.