Chiar daca suntem in ianuarie, vremea trece vazand cu ochii, asa ca nici nu-ti dai seama cand vei schimba hainele groase pe cele subtiri.

Iar daca rezervi acum bilete pentru concediul din vara, platesti si cu 50% mai putin.

Daca alegi insula Corfu, pentru 7 zile de vacanta, in perioada 15-22 mai, platesti doar 59 de euro! In acesti bani nu ai inclus transportul cu autocarul, insa vei fi cazat la un hotel de trei stele aflat la doar 200 de metri de plaja.

Iar daca iti cumperi bilet de avion de acum dai circa 40 de euro dus-intors. Atentie insa! Trebuie sa-ti faci rezervare pana pe 6 aprilie.

In schimb, daca vrei sa faci plaja sau sa decoperi o vegetatie luxurianta si plantatii intinse de maslini si citrice, atunci trebuie sa alegi insula Zakynthos, o destinatie tot mai solicitata de turisti. In intervalul 23 mai - 6 iunie, un sejur de 10 zile te costa doar 119 euro daca rezervi pana la finele lui ianuarie.

In pret este inclus transportul cu autocarul, cazarea la un hotel de 3 stele si asistenta turistica pentru tot sejurul.

Cazare gratuita pentru copii

Iar daca mergi cu un copil mai mic de 11 ani, atunci vei achita 75 de euro pentru transport, insa cazarea este gratuita. In momentul rezervarii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 20 de zile inainte de plecare.

Ce poti vedea aici? Grotele albastre  o formatiune geologica neobisnuita, care creeaza un peisaj marin inconfundabil. Poti ajunge usor cu barca din portul St. Nicholas.

Un sejur de patru stele te costa si mai putin! Doar 66 de euro. Conditia este sa rezervi si sa platesti integral pana pe 28 februarie. Insa nici aici nu ai inclus transportul.

In Bulgaria platesti 6 nopti si stai 7

Daca nu vrei sa pleci departe de casa, atunci poti alege statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria. Aici, pentru o vacanta de 8 zile, platesti doar 114 euro de persoana, in intervalul 24 mai - 14 iunie.

Mai mult, hotelierii bulgari sunt decisi sa-i atraga pe turisti cu orice pret. Asa ca anul acesta platesti 6 nopti de cazare si stai 7. Iar pretul este unul mai mult decat avantajos: doar 66 de euro, pentru un sejur rezervat in intervalul 5 mai - 21 iunie.

Si Albena este o destinatie pe cat de insorita, pe atat de ieftina: doar 60 de euro pentru 7 zile.

Ritmuri spaniole

Ritmurile de flamenco te imbine sa-ti petreci cateva zile si pe plaiurile insoritei Spanii. Daca iti platesti vacanta acum, dai doar 208 euro pentru un sejur de 5 zile. Iar fiesta poate incepe!

Daca insa preferi Mallorca si farmecul ei provincial si linistit, atunci poti sa-ti rezervi 7 zile de cazare cu doar 309 euro de persoana.

Este locul perfect pentru relaxare: te poti plimba pe strazile inguste ce se intind intre Palaza Major si Catedrala. Iar daca esti o persoana activa nu te vei plictisi. Poti face scuba diving, windsurfing sau chiar poti juca golf.

Oferte in Romania

Daca in alte tari te costa si 60 de euro un sejur de 7 zile, in Romania, oferte incep de la 614 lei, adica 146 de euro. Ce include aceasta oferta? Cazare pentru 6 zile la un hotel de 2 stele din Mamaia in intervalul 20 iunie - 3 iulie.

Mai mult, platesti 5 zile si stai 6. Iar pretul este unul accesibil: doar 400 de lei (circa 95 de euro).