De exemplu, daca vrei sa petreci Ziua Indragostitilor la Londra, pentru trei trei nopti, cu avion, cazare la hotel de trei stele si mic dejun, scoti din buzunar de la 184 euro.

Englezii sunt romantici, o sa vezi!

Mai departe, oferta pentru Ziua Indragostitilor la Paris, in orasul Dragostei, cuprinde, de asemenea, trei nopti, in care intra avion si cazare, iar preturile pleaca de la 177 de euro. Suna foarte bine, nu? Grabeste-te!

Si Roma este un oras foarte romantic! Ai putea profita de preturile actuale si rezerva astfel o excursie de patru nopti de la 139 euro/persoana in perioada 11 - 15 februarie.

Mai multe oferte de vacante ieftine gasesti aici!

La Viena, pretul este de 186 de euro pentru patru zile!

Oferte mai aproape si mai ieftine gasesti la Budapesta, de la 45 de euro!

Daca vrei totusi o vacanta in tara, preturile sunt mai "simpatice" decat altadata.

Poiana Brasov vine cu oferte de la 380 de lei la patru stele. La Predeal, 85 de euro este tariful pentru Valentine's Day.

Baile Felix contrataca si iti cere 60 de euro.

Nici Moeciu nu se lasa mai prejos si aduce oferta de 270 de lei.

Valentine's Day este Ziua Indragostitilor in traditia occidentala si se sarbatoreste pe 14 februarie. De regula, in aceasta zi, multi oameni ii fac "suprize romantice" partenerului de viata sau trimit felicitari unei iubiri secrete. Se fac, de asemenea, si cadouri.

In Romania, sarbatoarea traditionala pentru iubiti este Dragobetele, care vine pe 24 februarie, dar Valentine's Day a inceput sa capete o importanta din ce in ce mai mare in ultimii ani si, mai ales, tinerii tin sa sarbatoreasca aceasta zi.