"Incepand din data de 15.05.2015, linia turistica 'Bucharest City Tour' va fi din nou la dispozitia bucurestenilor si a turistilor care doresc sa faca un tur al orasului cu cele patru autobuze supraetajate. Linia va functiona intre orele 10,00 - 21,00, pe traseul deja cunoscut - Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff si Piata Presei - traseu ce cuprinde 14 statii si care este parcurs in circa 50 de minute", informeaza comunicatul.

Calatoriile cu Bucharest City Tour vor avea aceleasi tarife, ramase neschimbate de la data inaugurarii liniei, 28 iulie 2011, respectiv 25 lei/card, pentru adulti, si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.

Turistii au la dispozitie ghiduri audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, harti si pliante cu informatii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum si sistem internet wireless gratuit.

Potrivit reprezentantilor regiei, numarul turistilor care au circulat pe aceasta linie a depasit 46.000, iar incasarile au fost in jur de 850.000 de lei, fara TVA.

Pentru 2015, regia isi propune sa depaseasca pragul de 50.000 de turisti, care vor circula cu autobuzele liniei turistice 'Bucharest City Tour'.