Pensiunile montane

In saptamana 1-8 martie, pensiunile de pe Valea Prahovei si cele din statiunile balneare s-au pregatit cu oferte pentru doamne.

Spre exemplu, la pensiunea de patru stele Domnita, din statiunea Caciulata, de Martisor, oferta include doua nopti de cazare cu micul dejun inclus si o masa festiva. Pretul este de 155 lei/persoana. In Baile Olanesti, la hotelul Suprem-clasificat la 3 stele- veti achita pentru doua nopti de cazare cu cina festiva, 110 lei pentru o persoana. Daca vreti ca sfarsitul de saptamana dedicat acestor sarbatori sa includa si altfel de distractie, puteti opta pentru Pensiunea Bassen - 3 stele, din Bazna. Tariful este de 240 de lei de persoana si include: 2 nopti de cazare, mic dejun, cina, pranz si cina festiva. Pe perioada pachetului oaspetii au acces la sauna si la tir cu arcul.

 Alte oferte: Hotel Fortuna – 3* - Baile TusnadCazare pentru 2 nopti (06-07.03.2010), mic dejun, foc urias de tabara, distractii diverse: biliard, sah, remi, carti, pinguin. Camera cu pat matrimonial sau cu 2 paturi:   49 euro /persoana/pachet. Hotel Ramada – 4* - Brasov. Pachetul cuprinde: 2 nopti cazare cu mic dejun, 60minute pachet SPA, sauna umeda si uscata. Tariful este de 139 euro pe persoana. Hotel Gerald’s – 4* - Radauti . Pentru 2 nopti cazare cu mic dejun, 2 cine, pachet de bauturi si o petrecere tematica veti scoate din portofel  275 lei de persoana.

Litoralul romanesc

Una dintre cele mai accesibile oferte de pe litoral este cea din seara de 8 martie, de la hotelul Golden Tulip din Mamaia. Pentru 111 lei/persoana veti primi o cina festiva, concert de muzica live, program artistic si pentru doamne, spectacol de striptease.

Alte oferte: Hotel Splendid, clasificat la patru stele, tot din statiunea Mamaia, ofera pachete de doua sau trei nopti de cazare pentru 215 lei si respectiv, 303 lei. Pachetele includ: micul dejun, cocktail de primire, o supriza „siropoasa”, o sedinta de sauna si o sedinta de masaj pentru relaxare.

Si hotelul lui Gheorghe Hagi, IAKI, are oferte speciale pregatite pentru zilele de 1 si 8 martie. Prima varianta: 420 lei / loc in camera dubla/ sejur, iar in pret sunt cuprinse: cazare 2 nopti cu mic dejun, in camere elegante si spatioase, cu vedere spre mare sau spre lac, cina speciala, cos cu fructe si flori la sosirea in camera, 1 masaj de relaxare si acces gratuit la Spa Center Iaki, pentru: piscina acoperita, sauna,sala de fitness si Jacuzzi. Cea de-a doua varianta costa mai putin, adica 175 de lei/ persoana si are cocktail de bun venit si meniu festiv, spectacol muzical (dans disco, antren, muzica romaneasca si internationala, spectacol de streptease), tombola cu premii si reducere 50% la Iaki Spa Center (piscina acoperita, sauna, fitness, jacuzzi).

Paris si Praga
 
Daca sunteti mai indrazneti si daca va tine portofelul, puteti pleca intr-o mini-vacanta in strainatate. Spre exemplu: la Paris. Distractia nu este deloc ieftina, pachetul pentru 5 nopti de cazare la un hotel de trei stele, va va ajunge la 600 de euro. Dar aveti un ghid, care va va arata orasul.

Sau o varianta mai ieftina pentru Martisor este Praga: cu 200 de euro de persoana si transport cu autocarul, puteti merge 3 zile in capitala Cehiei si 2 zile in Budapesta.