Deocamdata nu aveti de ales intre prea multe destinatii, insa daca va numarati printre cei care vor sa scape de o grija si au si ceva bani pusi deoparte, cu siguranta gasiti o varianta. Mai ales ca, daca faceti rezervarile pana in octombrie, aveti si 10% reducere.

Iata unele oferte pentru Craciun: sase zile la Viena, Munchen sau Budapesta costa 250 de euro.

Si Mos Craciun va asteapta in vizita, la Finlanda, in Rovaniemi. Va costa 1.000 de euro la 4 stele, cu tot cu avion. Daca nu vreti sa tremurati, alegeti Israelul: 600 de euro un pachet de sapte nopti, tot la 4 stele.

Si cateva dintre ofertele pentru Revelion sunt gata. Dubaiul este la 699 de euro, la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus. Daca sunteti amatori de schi, atunci aflati ca o saptamana, fara transport inclus, in statiunea Rauris, la 80 de kilometri de Salzburg, costa de la 540 de euro in sus.

Cu 900 de euro, 2011 va poate prinde in Iordania. Stati opt zile la un hotel de 4 stele, iar in suma intra si biletul de avion. Si daca tot am pomenit transportul, agentii de turism se asteapta la o situatie similara cu cea din aceasta vara. Ei estimeaza ca vor fi 25-30% vacante cu avionul, 25-30% vacante cu autocarul si 40-50% vacante cu masina proprie.

Cu alte cuvinte, preferate vor fi destinatiile apropiate sau chiar pachetele pe care turistii si le vor crea singuri, pe site-urile specializate in rezervari.