In cazul in care aleg prima varianta, agentiile le ofera vacante de 3 zile in diferite orase europene ca Roma, Viena ori Budapesta. In functie de preferinte, doamnele pot gasi in camera de hotel vouchere de cumparaturi ori intrari gratuite la SPA si masaj.

Daca, totusi, nu agreati ideea de a va lasa iubita singura tocmai de ziua ei, atunci puteti alege o excursie pentru doi. Odata ajunsi acolo, va asteapta fie o cina romantica intr-un castel, fie un zbor cu balonul.

Vali, de exemplu, vrea ca anul acesta de 8 Martie sa-si surprinda sotia. A pus la cale un plan cu un prieten si isi trimit nevestele la Paris. “Shopping, bineinteles, ca la asta se pricep fetele cel mai bine si, ma rog, vizite, plimbari si relaxare”, a spus Vali.

O astfel de atentie costa 290 de euro. In suma intra transportul doamnei cu avionul, plus 2 nopti de cazare la un hotel de 3 stele. Foarte importanta este si "diurna" pentru shopping, calculata in functie de buget.

Daca totusi credeti ca Parisul este mult prea romantic si riscati sa va pierdeti sotia, atunci alegeti alta destinatie. “In zone mai ales de shopping, unde putem chiar obtine prin parteneri diverse vouchere la cumparaturi, doamnele gasesc o sticla de vin, un cos de fructe, un buchet de flori,  tratament cosmetic, intare la SPA, masaj”, spune Mircea Vladu, directorul agentiei de turism Prestige Tours.  

Un weekend in Viena sau Praga la 3 stele ajunge la 275 de euro de persoana. La Roma ori Milano platiti 310 euro, iar in bani aveti inclusa si o sedinta SPA.