Cei care doresc martisoare lucrate mai migalos le gasesc la Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman, unde mesteri populari, studenti la arte si alti tineri care lucreaza si vand de obicei bijuterii au pregatit martisoare din materiale foarte diverse.

Cei care doresc sa ofere un martisor mai generos sau un cadou de 8 martie pot merge la Muzeul de Geologie, unde gasesc bijuterii din pietre semipretioase, cristale si perle.

Targuri de Martisor mai sunt organizate si la Palatul Copiilor din Capitala, dar si in parcuri. Copiii de gradinita au confectionat martisoare pe care le vor vinde duminica in Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR).

Ziua Martisorului este sarbatorita si prin muzica. In seara de 1 martie, Iris canta "Cuvinte de iubire" la Teatrul National Bucuresti, cei de la Kumm vor sustine concertul "Kumm ne-am gandit la fete", iar in clubul Expirat canta folkistii de la Karma. Cluburile El Comandante si El Dictator au anuntat petreceri tematice de Martisor, tot pentru luni seara.

Cititi mai mult pe www.mediafax.ro!