Prima oprire a „Inspectorului Vacanta” a fost in statiunea Nisipurile de Aur. In acest moment acolo isi petrec vacanta peste doua mii de romani.

Daca intial, bulgarii ne-au cucerit cu servicii impecabile, plaje curate si preturi foarte mici chiar si la all inclusive, acum se pare ca sunt din ce in ce mai neglijenti. Anul acesta, ai nostri au gasit o multime de nereguli.

Dupa 5 zile petrecute la Nisipurile de Aur, la un hotel de 4 stele, domnul Dobrea din Alexandria s-a intors acasa cu un gust amar. 950 de euro l-a costat vacanta in regim all inclusive pentru 3 persoane. Ca sa aiba dovada ca totul a fost un dezastru omul a trimis fotografii pe inspector. stirileprotv.ro.

''Am facut toxiinfectie alimentara in prima zi cand am ajuns acolo. Mancarea a fost groaznica, deci 4 zile aproape ca nu am avut ce sa mananc. Baia, sub orice critica! Consider ca, la 4 stele pe care le-am platit, nu se reflecta banii. Mucegai, peretii scorojiti, obiecte sanitare ruginite”, povesteste turitul roman.

Ca sa ne convingem, am mers pe urmele lui, la acelasi hotel. Baia lasa intr-adevar de dorit. In camera gasim un televizor minuscul, perdelele sunt sifonate, mocheta patata, iar pernele murdare.

Din pacate, romanii se plang ca, fata de anii trecuti, bulgarii nu mai sunt la fel de atenti cu turistii.

Oricine poate fi vara aceasta Inspectorul Vacanta pentru ca este momentul sa cereti conditii si servicii de calitate pentru banii pe care ii platiti. Fotografiati, filmati si trimiteti-ne imaginile pe stirileprotv.ro.