Romanii interesati pot opta pentru Spania, unde angajatorii ofera 801 locuri de munca, dintre care 800 pentru muncitori necalificati in agricultura si un loc pentru un maseur

Pentru Germania sunt disponibile 236 locuri de munca, printre care 50 de asistenti medicali generalisti, 15 soferi de TIR, 15 comisionari, 15 operatori stivuitori.

In Cehia, angajatorii ofera pentru romani 145 de locuri de munca, dintre care 50 pentru lucratori in productie (asamblarea aparatelor de aer conditionat), 50 pentru operatori, 20 pentur muncitori asamblare.

In Marea Britanie, se pot ocupa 67 de locuri de munca, respectiv 30 de asistenti medicali, 20 de ingrijitori persoane/infirmieri, 15 ingrijitori persoane, un tractorist si un vinificator. 

Angajatorii din Ungaria ofera 50 de locuri de munca ca operatori la asamblarea panourilor electrice.

Cei din Suedia au disponibile 35 locuri de munca: 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto, 10 tinichigii auto,  iar Polonia vrea sa angajeze 23 de romani, respectiv 20 de soferi de camion si 3 lacatusi-sudori. 

In Norvegia pot ajunge opt romani care vor sa lucreze ca antrenori de gimnastica ritmica.

In Belgia sunt doua locuri de munca disponibile pentru infirmieri/asistenti medicali, iar in Austria exista un singur loc de munca pentru un asistent proiect. 

Cei interesati sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele si informatii suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate, conditii de ocupare a posturilor, conditii de munca si salarizare accesand portalul EURES national, www.eures.anofm.ro.