"Centrul Regional de Servicii pentru tarile din Europa Centrala al ING din Cluj-Napoca recruteaza, pana la sfarsitul anului, circa 25 de persoane in departamentul de Operatiuni si alte 25 in departamentul Financiar. Noii angajati vor face parte din echipele care desfasoara activitati in domeniul asigurarilor de viata pentru aceste tari. Recrutarea are loc in vederea optimizarii operatiunilor din regiune si in vederea imbunatatirii serviciilor destinate clientilor din Cehia si Slovacia", a anuntat compania, scrie Mediafax.

Raluca Deac, ofiter de comunicare in cadrul Centrului, a precizat ca, in prezent, in cadrul Centrului Regional ING de la Cluj exista circa 80 de angajati vorbitori de ceha si slovaca.

Ea a spus ca toti candidatii trebuie sa aiba studii superioare, cunostinte foarte bune de limba engleza si ceha sau slovaca, dar si abilitati foarte bune de operare pe calculator.

In ceea ce priveste salariile, Deac a precizat ca acestea sunt peste media venitului mediu pe economie, la care se adauga diferite bonusuri.

ING a inaugurat la Cluj-Napoca, in 8 septembrie 2010, Centrul Regional de Servicii pentru clientii de asigurari din Europa Centrala. Prin deschiderea Centrului, ING va crea 1.000 de locuri de munca, pana in 2013.