"Peste 2.250 de oportunitati de cariera sunt adresate candidatilor cu experienta, proaspat absolventilor, studentilor si masteranzilor, iar printre joburile disponibile in luna aprilie se numara atat pozitii de entry level, mid-level, cat si senior. Numarul joburilor este relativ omogen distribuit intre cele trei categorii de experienta", a spus Delia Moreanu, PR Specialist in cadrul companiei de consultanta in resurse umane Catalyst Solutions, care va organiza la finele acestei saptamani targul de joburi "Angajatori de Top" din Capitala.

Companiile au inceput inca din 2009 sa aleaga cele mai ieftine metode de recrutare, indiferent daca posteaza anunturi pentru joburi pentru manageri de top pe site-urile de recrutare, pe retele de socializare sau in ziare.

Tot mai multe companii au ales in ultima perioada sa publice anunturi de angajare pentru pozitii de top management (cum ar fi cea de country manager in cadrul Inditex, spaniolii detinatori ai brandului Zara, anuntat pe reteaua de socializare LinkedIn), dupa ani in care plateau zeci de mii de euro headhunterilor pentru aceste servicii.

Citeste continuarea in Ziarul Financiar!