Petrecerea la care au fost invitate cateva zeci de prostituate a avut loc la un centru spa din Budapesta. Unul dintre participanti a rupt insa tacerea, la patru ani de la eveniment.

Cand vine vorba de recompense in lumea marilor corporatii, se pare ca grupul german Ergo a castigat detasat competitia celor mai ciudate modalitati de a-si rasplati angajatii.

Mai exact, in urma cu patru ani, 100 cei mai buni agenti de asigurari au fost premiati cu un sejur la baile termale din Budapesta. Acolo ii asteptau in jur de 20 de prostituate, instruite dinainte cum sa se comporte cu oaspetii.

"Am inteles ca era o prostituata la fiecare 5 invitati, iar acestia aveau bratari de culori diferite la mana. Bratarile erau rosii, galbene si albe. Una era pentru animatoare, alta pentru prostituate si panglica alba era pentru prostituatele 'rezervate' managerilor de top", explica o sursa.

Mai mult, dupa fiecare contact sexual, prostituatele erau stampilate pe brate, unele femei "colectionand" si 10 astfel de suveniruri la sfarsitul serii.

"Da, este adevarat ca in iunie 2007 a fost oferita aceasta calatorie drept recompensa. La petrecere au fost invitate si 20 de prostituate, insa nu pot comenta mai mult despre asta", a recunoscut Alexander Becker, reprezentant al Grupului de Asigurari ERGO.

Reprezentantii companiei au confirmat ca totul a decurs intocmai cum a fost prezentat in presa, adaugand ca managerii responsabili pentru organizarea evenimentului au parasit deja firma sau au fost concediati.