Zece stewardese au debutat in cariera de model fortate de imprejurari, pozand pentru un calendar sexy, cu tematica aviatica. Astfel, fetele au pozat in bikini sau in varianta... mai sumara a uniformei, potrivit cotidianului NY Daily News.

Insotitoarele de zbior au strans chiar si 8.000 de dolari din propriii bani, pentru a acoperi costurile de productie a calendarului.

Scopul este acela de a incerca sa ne ajutam singure, pentru ca am pierdut totul peste noapte”, explica Maribel Zavala gestul colegelor ei.

Calendarul s-a vandut deja in 1.000 de copii, inainte de a fi lansat oficial. Pretul pentru un exemplar este de 12 dolari.

Mexicana Airlines, care are in jur de 800 de milioane de dolari datorii, a renuntat la toate zborurile, la sfarsitul lui august, lasandu-si clientii bulversati de situatia in care a ajuns una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume.

Compania a cerut falimentul in august, dupa ce pilotii si insotitorii de zbor au respins planul de restructurare a companiei si taierea salariilor cu 40%.

Oficialii companiei au anuntat ca este posibil sa reia zborurile la jumatate lunii decembrie, dar cu numai 30% din personal.