Daca CV-ul a fost scris personal de actualul rector al Universitatii Dimitrie Cantemir sau de un delegat nu se stie. Cert este ca a fost semnat, asadar confirmat, chiar de Corina Dumitrescu.

Gasim insa erori vanate insistent de dascali si la primele clase primare. De pilda, "innot", scris cu dublu "n" apare in document la capitolul "Alte competente". Dublarea consoanei se face doar cand cuvantul de baza incepe tot cu "n".

Apoi, un acord nemotivat: sintagma ce defineste calificarea preuniversitara a semnatarei este bacalaureat la sectia "reala", in loc de "sectia real".

Mai jos in CV, doamna profesor aminteste si de cursurile facute la universitatea Stanford, insa, in ciuda timpului petrecut acolo, ortografia numelui acestei institutii este incorecta. Pentru conformitate, Stanford este fara "d" in mijlocul cuvantului.  

Urmatoarele doua erori tin mai degraba de lipsa unei corecturi ulterioare. E nevoie de inca o lectura ca sa citesti "teoria izvoarelor dreptului" si "asupra institutiei sanctiunii", asta dupa ce pui la locul lor literele lipsa.

In fine, si numele lui Jean Monnet, politicianul arhitect al Uniunii Europene, este scris in CV cu un "n" in minus, fara de varianta originala.  

Cv-ul a fost depus de Corina Dumitrescu in 2008 la Senat, atunci cand doamna rector a fost propusa pentru un loc in consiliul superior al magistraturii.