"Sunt nascut in 1951 si am o vechime de 42 de ani neintrerupti" isi incepe Gheorghe Constantinescu declaratia de avere. Spune ca a avut o singura problema cu legea, in 1985, cand "dupa meciul Suedia-Romania a fost saltat de securitate pentru ca nu era aliniat la politica partidului''.

In prezent, domnul Constantinescu are un teren, un apartament si o casa de 65 de metri patrati.

"Ce este greu de inteles ca nu am cum sa ma compar cu bordurile lui Videanu, cu iahturile unuia si altuia, cu vila de 1.000.000  de euro a lui Blejnar", se intreaba tot el.

Sustine insa ca marele sau regret e ca in ultimii ani pur si simplu nu a fost lasat sa isi faca datoria.

"Lucrez de 16 ani in serviciul de executare silita, dar ce fac acum nu are nicio legatura cu atributiile si obligatiile unui salariat din serviciul de executare silita. Sunt ani de zile de cand eu nu am mai primit in evidenta un proces verbal de control. Majoritatea timpului o petrec cu alcatuirea de situatii care mai de care mai idioate"

SINCRON GHEORGHE CONSTANTINESCU
"Nu se gaseste audienta la niciunul dintre sefi. Ei dau ordin si ordinul trebuie executat. Este un fel de dictatura la nivel de Fisc", spune Gheorge Constantinescu.

"Ii acuz ca pur si simplu ma impiedica sa muncesc. Ca executor fiscal imi este interzis sa gandesc altfel, sa iau initiative. Nu se poate actiona decat la indicatiile sefului care primeste indicatia directorului coordonator. Avem cel mai mare numar de directori de pe Terra", a mai scris Constantinescu.

Constaninescu sustine ca in ANAF se fac multe angajari pe pile si relatii.

"Cand in toata tara se faceau reduceri, se clama lipsa banilor, la noi se faceau angajari in draci (lucreaza aici neamuri intregi) si pe salarii nene! Bietii oameni n-au nicio vina, in definitiv PCR este o politica de stat," concluzioneaza Constantinescu, care descrie in paginile urmatoare cum sunt batjocoriti contribuabilii in birourile Fiscului.

"Un agent economic m-a rugat sa-i pun o pila, ca sa i se stabilieasca suma de plata pentru ca pierdea timpul pe la usi si nu-l baga nimeni in seama", a mai spus angajatul.

Gheorghe Constantinescu incheie apoteotic:

"Ce ati facut cu Romania, cine doreste desfiintarea Romaniei? Si limba boului este mare, dar nu poate sa spuna cat duce".

"Nu am niciun interes, nu cer nimic nimanui, n-am cerut, nu santajez pe nimeni, nu cer functie, nu cer nicio favoarea, nu cer absolut nimic. Dar e multa nedreptate in Fisc", a mai declarat acesta.