In Luna august a anului trecut, la varsta exacta de 17 ani si 77 de zile, Wang a trecut cu succes examenul Series 79, care i-a deschis drumul spre cariera. Dupa doua luni de studiu intens, micul broker a obtinut 82 de puncte, din 100.

In timp ce John Wang detine titlul-record de “cel mai tanar broker din lume”, Series 79 ramane nu doar un test de calificare profesionala in domeniul bursei, ci ofera titlul de “reprezentant in investitii bancare”.

Testul care i-a adus succes tanarului John Wang este administrat de Autoritatea de Reglementare Financiara si examineaza bancherii ambitiosi din domenii precum restructurari financiare, preluari, investitii publice bancare sau refinantari.

Ca structura, Series 79 este unul dintre cele mai lungi si elaborate teste administrate de Autoritatea de Reglementare Financiara. Contine 175 de intrebari plus alte 10 exercitii ne-marcate si se intinde pe mai mult de cinci ore.

Citeste si:

Cum se relaxeaza traderii, dupa prabusirea burselor. Povestea romancei din Manhattan, care dimineata tranzactioneaza si seara preda yoga