Credit Suisse a depus o plangere la un tribunal din Manhattan, in care acuza ca fosta sa angajata a sustras informatiile in incercarea de a castiga clienti pentru Goldman Sachs.  In lunile februarie si martie, Pechi a trimis in secret email-uri cu liste de clienti si alte informatii bancare confidentiale, de pe contul sau de serviciu in contul personal si a printat documente importante referitoare la tranzactii, noaptea tarziu, cand ar fi trebuit sa fie in vacanta, se arata in plangerea Credit Suisse depusa pe 3 mai. 

Pechi a castigat anul trecut 950.000 de dolari si locuieste in New York. Ea a demisionat de la Credit Suisse pe 2 aprilie, informand ca a acceptat un post la Goldman Sachs in New York. 

"Pechi a decis sa fure informatii confidentiale de la Credit Suisse si date de contact, pe care le-a aflat in perioada in care a lucrat pentru Credit Suisse. Ea intentioneaza sa foloseasca datele pentru a concura Credit Suisse si sa le prezinte noului sau angajator pentru a tinti in mod special clientii bancii elvetiene", se arata in reclamatie. 

Un purtator de cuvant al Goldman Sachs nu a dorit sa comenteze, iar Pechi nu a putut fi contactata.