Tot mai multe femei aleg sa isi mute biroul acasa, in principal pentru flexibilitatea pe care ti-o da pozitia de freelancer. Iata ce activitati poti desfasura daca alegi sa-ti muti biroul in propriul apartament.

1. Contabilitate primara. Daca stii cum sta treaba cu activele si pasivele, ai facut un liceu de profil sau un curs de specialitate, e o meserie numai buna pentru acasa. Din fericire, contabilitatea nu mai presupune in zilele noastre calcule interminabile si vrafuri intregi de dosare. Face toate astea pentru tine un program pe calculator.

2. Design grafic sau web design. Daca ai cunostinte de Photoshop, foloseste-ti talentul pentru a crea propria afacere. Poti sa concepi bannere pentru reclama, logo-uri, invitatii la nunta sau botez, carti de vizita sau albume digitale pentru fotografii. Daca stai bine la capitolul creativitate poti alege sa faci site-uri pentru diferiti clienti. Posteaza anuntul tau pe forumuri, cu un link catre blog sau site, fa bartere cu diferite website-uri in schimbul publicitatii gratuite.

Citeste mai mult pe www.depici.ro!