1. Pietre pe post de animale de companie

Cine ar fi crezut ca poti sa faci bani din vanzarea unor pietre pe post de "animale de companie". Cineva tot a reusit: un designer din California, Gary Dahl, vindea astfel de pietre la 3,95 de dolari bucata, inca din 1957.

Chiar daca poate parea ciudat, Dahl a facut milioane din vanzarea acestor pietre, scriu cei de la entrepreneursforachange.com.

2. Pagina de internet de un milion de dolari

In 2005, Alex Tew avea 21 de ani si a cumparat un site si a vandut fiecare pixel de pe ecranul principal cu un dolar.

Chiar daca poate parea ciudat, a gasit cumparatori pentru fiecare dintre pixeli si a facut un milion de dolari in scurt timp.

3. Cartuse reumplute de calugari

Un grup de calugari de la manastirea Cisterian Abbey din Monroe County au ramas fara tus la imprimanta si pentru ca nu au gasit cartuse la preturi rezonabile in zona, si-au facut propriul magazin de profil. Asa ca doar intr-un an au facut 2,5 milioane de dolari din reumplerea cartuselor de imprimante.

4. Carti de joc vandute online

Chiar daca poate parea banal, instructorul de fitness american Phil Blank a vandut pachete de carti de joc, ilustrate cu exercitii fizice, si a facut intr-un an vanzari de 4,7 milioane de dolari.

5. Casuta postala pentru Mos Craciun

Copii, milionari de mici! Byron Reese si-a inchiriat o casuta postala in Alaska si apoi a cerut cate 10 dolari de la parinti pentru a trimite o scrisoare copiilor lor din partea lui Mos Craciun. In 2001, a trimis 275.000 de scrisori.