"Am intrat pe piata din Cluj-Napoca in 2008, odata cu deschiderea unui laborator de analize si a unui centru de medicina muncii. In cei sapte ani de activitate am adunat, doar la Cluj, peste jumatate de milion de clienti care ne-au pasit pragul si care au realizat aproximativ 2 milioane de analize, respectiv o medie de 5.200 de analize pe zi. In plus, prin intermediul centrului de medicina muncii am deservit anual peste 8.000 de abonati pentru cele 400 de companii partenere. Credem ca am acumulat suficienta expertiza pentru a trece la urmatorul pas, deschiderea unei clinici de mari dimensiuni – hyperclinica MedLife Cluj. In perspectiva, dorim sa extindem serviciile de la Cluj cu investigatii si tratamente in regim de spitalizare de zi", a spus Mihai Marcu, presedinte al Consiliului de Administratie MedLife.

Hyperclinica MedLife Cluj se intinde pe o suprafata de 1.800 de metri patrati, dispusa pe patru niveluri, ce include 22 de cabinete medicale.

MedLife a intrat pe piata din Cluj in2008, acesta devenind unul dintre cele mai importante centre de business in activitatea companiei.

MedLife a deschis prima hyperclinica in 2004, iar la ora actuala compania deține 15 astfel de unitati in Bucuresti, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov si Cluj.

In 2016, compania vrea sa extinda lantul de hyperclinici cu alte 4 unitati noi.