Amy Winehouse a piedut acesti bani in doar 7 luni, in 2008, cand a locuit pe insula din Caraibe St Lucia, potrivit publicatiei Daily Star. Ziaristii mai scriu ca cele trei companii pe care le detine valorau la finele anului doar 1,6 milioane de dolari, fata de 16,3 milioane de dolari, la inceputul anului.

Dar firmele nu sunt singurele investitii ale cantaretei. Tocmai pentru a-si proteja banii a cedat controlul asupra bunurilor parintilor sai. In 2009 averea cantaretei era estimata la 21 de milioane de dolari. Desi a lansat doua doua albume, cel din urma s-a vandut in mai mult de 11 milioane de exemplare.

In ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decat pentru muzica sa. Amy Winehouse a urmat cateva cure scurte de dezintoxicare.

In vara acestui an ea si-a anulat turneul european, ce urma să ajunga si la Bucuresti pe 15 august. Decizia a fost luata dupa ce a fost fluierata de spectatori in timpul unui concert pe care l-a sustinut la Belgrad, in iunie, deoarece se afla in stare de ebrietate.

Citeste si

Cine profita de pe urma crizei din zona euro. Germania va avea imperiul mult visat

Dezbaterile asupra datoriei SUA continua. Cum se pregatesc bancherii de pe Wall-Street de un posibil default