"Aveti de toate, natura, peisaje, munte, mare, dar va lipseste ceva. Acest ceva se numeste entertainment!" Noul concept pe care omul de afaceri austriac Kurt Neuschitzer il propune romanilor prin construirea statiunii de cinci stele Zamora este axat pe "distractie".

"Nu vom construi un hotel, ci o statiune intreaga, nu vom construi o partie de schi, ci un intreg complex sportiv, nu vom construi un restaurant, ci un intreg centru de petrecere a timpului liber, in care vom avea parc de distractie, restaurante si spatii de shopping".

Prezentarea Zamorei ("Zamora Golf, Ski and Holiday Resort") a avut loc ieri, la sectiunea de turism a forumului de afaceri arab-roman la care au participat investitorii din Golf, precum si oameni de afaceri din Romania si Europa.

Seicii s-au aratat interesati de ceea ce ar putea deveni o potentiala baza de agrement, care are toate sansele sa devina o noua referinta pe harta turistica a Romaniei, alaturi de statiunile traditionale din Poiana Brasov, Maramuresul istoric sau din Bucovina.

Citeste continuarea in Gandul!