Raportul impune multe solutii de care pana acum reprezentantii primariei si costructorul habar nu aveau, dar fara de care esecul se va repeta cu siguranta si la viitoarele partide.

Intre timp a inceput scoaterea vechiului gazon, care va fi inlocuit pana la sfarsitul saptamanii. Cativa oameni cu 3 roabe ar trebui sa stranga in timp record toata iarba de pe National Arena. Muncitorii pareau insa relaxati si pusi pe glume, cel putin dimineata.

Spre pranz insa, numarul masinilor in care se incarcau rulourile a crescut subit, iar ritmul a devenit alert.

"Ala se scoate in 24 de ore, nu asta-i problema mea. Problema mea este sa-l vad pe celalalt venind si sa inceapa sa-l intinda. Mi-au spus ca vineri e intins ala nou. Ii astept miercuri sa vina cu masinile", a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu este de parere ca nu gazonul a avut probleme, ci solul pe care a fost plantat.

La randul lor oficialii UEFA ne-au trimis un raport detaliat in care precizeaza ca am ales gresit din start tipul de iarba, dar si produsele pentru intretinere.

Mai mult se pare ca cei care s-au ocupat de gazon au facut o munca de mantuiala. Sa speram insa ca macar a doua oara lucrurile vor merge bine.

Otelul este prima echipa care ar trebui sa joace pe National Arena pe 27 septembrie. Dupa alte doua zile, au meci si cei de la Rapid.