1. Yusaka Maezawa: de la un star rock la un om de afaceri extrem de bogat la varsta de 35 de ani

Yusaka Maezawa este un fost rocker care a inceput in 1990 sa vanda online CD-uri si tricouri cu trupe. Astfel, a infiintat compania Strat Today impreuna cu un site - Zozotown. Zozotown este un fel de mall, dar online. compania si-a dublat valoarea in fiecare an si chiar daca a fost infiintata in 2005 pana in prezent are in jur de 3 milioane de abonati. Drept urmare, la varsta de 35 de ani, Maezawa este miliardar si mai mult decat atat compania sa este inca infloritoare, chiar si pe timp de criza.

2. Mark Zuckerberg: un tocilar in varsta de 26 de ani care a creat un imperiu

Mark Zuckerberg este studentul de la Harvard care a creat un site mic de care este imposibil sa nu fi auzit macar o data, Facebook. Desi exista unele controverse in ceea ce priveste persoana care a venit cu aceasta idee revolutioanar, nimeni nu poate nega faptul ca Zuckerberg a facut din Facebook cea mai populara retea sociala a zilelor noastre. Pana in prezent Zuckerberg a facut peste 13.8 miliarde de dolari. Insa el a donat deja sute de mii de dolari in scopuri caritabile, si, recent, a declarat ca va dona jumatate din avearea sa in scopuri caritabile, fie de-a lungul vietii sale, fie dupa moartea sa.

3. Yoshikazu Tanaka are 34 de ani si vrea sa conduca lumea social media Fereste-te, Zuckerberg!

Yoshikazu Tanaka vine dupa tine! Fondator al unei dintre cele mai mari retele sociale din Japonia, Gree, care valoreaza deja 2,2 miliarde de dolari, Tanaka are de gand sa se extinda la nivel mondial si in curand isi va stabili un birou in California pentru Gree.

4. Dustin Moskovitz: are 26 de ani si se poate lauda cu faptul ca a avut cel mai tare coleg de camera

Este doar cu opt zile mai tanar decat co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, Dustin Moskovitz a fost colegul de camera al lui Zuckerberg si al treilea angajat Facebook. Astfel, de-a lungul timpului, a acumulat o avere de 2,7 miliarde de dolari. In cele din urma el a parasit Facebook, in 2008, pentru a incepe propria companie, Asana.

5. Oleg Bakhmatyuk, la doar 35 de ani, este un prosper om de afaceri

Oleg Bakhmatyuk este proprietarului majoritar al Avangard, cel mai mare producator si exportator al Ucrainei de oua de gaina. Da, oua de gaina! Oleg a lucrat in industria de petrol, dar s-a indreptat spre oua si produse din oua, deoarece el crede ca intreprinderile vor fi tot mai interesate de hranirea omenirii.

6. Sergey Brin (38) poate nu-l stiti dupa nume, dar ati intrat cu siguranta pe site-ul lui

Acest barbat in varsta de 38 de ani, este om de stiinta si co-fondator Google, cu Larry Page. Averea lui este estimata undeva la 19,8 miliarde de dolari.

7. Xiaofeng Peng: de 36 de ani, care face bani din soare

Xiaofeng Peng este presedintele consiliului de administratie si Manager Executiv LA LDK Solar Co. El a fondat compania in iulie 2005 si a ajuns sa fie cunoscuta abia in 2007, in momentul de fata valoarea este de peste 1,8 miliarde de dolari. Averea persoanala a lui Peng este de 1,5 miliarde de dolari prin energia solara din surse regenerabile.