Are lampi cu celule foto-voltaice, fantana arteziana, foisoare pentru sah, bancute la tot pasul si arbori decorativi. Problema e ca zona respectiva este situata intr-o vale, care la prima ploaie se transforma intr-un lac cu parc subacvatic.

Un satean, operator amator, a postat pe internet un film cu parcul respectiv. Se vede cum apa balteste pe jumatate din suprafata, iar gospodarii stau pe bancute, ca sa dea la peste.

Cu toate ca e compromis la prima ploaie zdravana, parcul are toate dotarile necesare pentru o zona de agrement: toalete ecologice, fantana arteziana si chiar iluminat public pe baza de panouri solare.

Filmul a facut furori pe net. Cel care l-a realizat ne-a aratat si noua efectele ultimei inundatii: gazonul abia se mai vede. Macar, dupa toata cheltuiala, cei care au dat cu undita au avut de castigat: au vandut pestele prin vecini.

Satenii cred ca primarul putea investi 200.000 de euro in altceva decat intr-un loc de promenada, care in caz de inundatii se transforma in crescatorie de mormoloci.