Fondurile sunt asigurate din sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata, pentru acoperirea cheltuielilor de executie a lucrarilor de investitii prevazute in cererile de finantare "declarate eligibile", se arata in hotararea aprobata de Guvern.

Vezi AICI hotararea de Guvern in cauza!

Astfel de hotarari au mai fost aprobate de Guvern atat in 2010, cat si pe parcursul anului 2009, cand sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale au fost suplimentate din Fondul de rezerva bugetara, iar banii au fost alocati mai multor primarii, preponderent de la PDL, pentru finantarea unor cheltuieli curente si de capital.

In 2009, Guvernul PSD-PDL a repartizat autoritatilor locale fonduri de 662 milioane lei din sume defalcate din TVA pentru finantarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive, cei mai multi bani fiind alocati primariilor conduse de cele doua partide.

Executivul condus de premierul Emil Boc se confrunta, miercuri, cu a 11-a motiune de cenzura depusa de Opozitie, dupa angajarea raspunderii pe noul Cod al Muncii.

Vezi AICI cum a fost modificat Codul Muncii!

Din cele 10 motiuni de cenzura votate in timpul mandatului lui Emil Boc, doar una a trecut de plenul Parlamentului, pe 13 octombrie 2009, determinand caderea uneia dintre formulele de guvernare condusa de actualul premier.

Ioan Botis: Codul Muncii si legea zilierilor vor crea 200.000 de locuri de munca in 2011 VIDEO