Fiscul a scos la licitatie chiar si autocarul care ii transporta la competitii pe tinerii fotbalisti. Pentru moment sportivii pot rasufla usurati ca nu vor merge pe jos la meciuri.

"Licitatia nu a avut loc pentru ca nu s-a prezentat nimeni, era prima etapa in ceea ce inseamna Codul de Procedura Fiscala", a declarat Eugen Calinoiu, director A.F.P. Craiova

Cand au vazut ca se ingroasa gluma, reprezentantii ''Scolii de Fotbal Gica Popescu'' au inteles ca este mai bine sa se inteleaga cu autoritatile. In acest moment, au doua variante pentru a scapa de portarei.

"Una dintre ele sa achitam pana la data de 30.06. 2012 intreaga suma si sigur ca vom beneficia chiar de 50% reducere din penalitati", a spus Paul Raducanu, manager general Scoala de Fotbal Gica Popescu.

"Am depus din partea scolii un document prin care eu garantez ca persoana fizica, am facut esalonare, in momentul in care nu se va plati sunt eu garant in nume personal", a declarat la randul sau Gica Popescu.

Si Fiscul prefera sa primeasca banii in loc sa vanda bunurile.

"Daca s-ar fi trecut la valorificarea integrala a bunurilor supuse sechestrului asigurator nu s-ar fi recuperat in intregime toate sumele", a spus Calinoiu.

De regula inspectorii blocheaza conturile datornicilor.

Asa au procedat in primele trei luni cu aproape 60.000 de persoane fizice si cu peste 300.000 de firme.

"Toate institutiile bancare ne transmit de doua ori pe Luna, deci o data la doua saptamani, toate informatiile cu privire la conturile bancare ale persoanelor fizice si persoanelor juridice", a declarat Sorin Blejnar, presedintele ANAF.

Cu alte cuvinte, daca va stiti in urma cu plata impozitelor pe chirii sau pentru diverse activitati independente va puteti trezi oricand ca nu mai aveti acces la banii din cont.