"Sunt convinsa ca 2012 va fi un an al confirmarilor. Anul acesta, se va confirma faptul ca am adoptat masurile economice si fiscale corecte, precum si reformele necesare in sectoarele cheie ale economiei sau in domeniul social. Romania are aprecierea unanima a institutiilor financiare internationale si a celorlalte guverne europene", precizeaza Udrea, pe blogul personal, potrivit Mediafax.

"Castigul cel mare din 2011 este ca toate aceste masuri vor face mai usoara situatia noastra in noul an, in care, din pacate, nu vom avea parte de sfarsitul crizei economice. Guvernul va putea insa asigura plata pensiilor si a salariilor, Romania va ramane atractiva pentru investitorii straini, vom continua pe drumul cresterii economice, vom absorbi mult mai eficient fondurile europene si vom ramane un exemplu de curaj si responsabilitate in rezolvarea problemelor cu care ne confruntam", adauga ministrul.

Ministrul mai arata, pe blog, ca in 2012 se va confirma si faptul ca "solidaritatea este cheia unei parcurgeri rapide si sigure a crizei". "Vom vedea si ca oamenii aleg solutii reale si nu demagogii imorale", mai scrie Udrea.