"Costul suplimentar este de doar 4 euro pentru un bilet si spun asta ca sa previn o noua runda de plangeri multiple ale operatorilor privati doar pentru a justifica o crestere de preturi", a spus Anca Boagiu, intr-o vizita pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni. 

Prezent la eveniment, directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Tudor Jidav, a anuntat ca a invitat deja operatorii privati sa inceapa transferul. 

Potrivit lui Jidav, costurile de operare pe Aeroportul Otopeni sunt mai ieftine decat la Budapesta, respingand astfel afirmatia directorului executiv al companiei Wizz Air, Jozsef Varadi, care a spus ca serviciile pe Aeroportul din Bucuresti sunt ridicol de mari in comparatie cu cele practicate de cel din capitala Ungariei. 

"Personal, nu inteleg de ce se fac astfel de afirmatii de genul ca Aeroportul Otopeni este mai scump fata de Budapesta. Lucrurile stau exact invers. Budapesta este mai scumpa decat Bucurestiul", a afirmat Jidav. 

Varadi a mai afirmat, joi, ca mutarea zborurilor low cost de pe Aeroportul Baneasa pe cel din Otopeni este "cel mai rau lucru care se putea intampla aviatiei", intrucat forteaza companiile sa scumpeasca biletele sau sa iasa de pe piata, informeaza Mediafax.

Citeste si:

The Economist sarbatoreste plecarea lui Berlusconi cu o… orgie. Coperta pentru care merita sa dai click FOTO

Aeroportul Henri Coanda isi deschide al doilea terminal pentru plecari