Odata cu introducerea noului serviciu si a celui catre Verona, anuntat la inceputul lunii noiembrie, numarul de destinatii Wizz Air disponibile din Bucuresti va ajunge la 21 vara viitoare.     

 “Wizz Air estimeaza sa transporte 1.5 milioane de pasageri din si spre Bucuresti in 2011, ceea ce reflecta o crestere anuala importanta de 40%. Recentul anunt de alocare a celei de-a sasea aeronave bazei din Bucuresti si introducerea noilor rute anul viitor demonstreaza angajamentul continuu al Wizz Ar pentru Romania si pentru Bucuresti, capitala tarii”, declara John Stephenson, vicepresedinte executiv al Wizz Air.

Palma de Mallorca este capitala regiunii autonome a Insulelor Baleare si una dintre cele mai atractive destinatii de vara din Europa. Peste 10 milioane de turisti viziteaza insula in fiecare an in cautare de soare, mare si nisip. Zborurile Wizz Air vor fi operate initial de doua ori de saptamana (luni si vineri), incepand cu 23 iunie 2012.

Tarifele biletelor catre destinatia spaniola pornesc de la 266 de lei pentru un singur zbor (cu toate taxele incluse), potrivit datelor companiei aeriene.

In ultimele 12 luni, Wizz Air a transportat 10,9 milioane de pasageri. Flota companiei este compusa din 35 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.

Citeste si:

Grupul care detine American Airlines, al treilea operator aerian din SUA, a intrat in faliment

Romania are drumuri mai proaste ca Botswana. Autostrada Transilvania, finalizata abia in 2026