Bill Gates

Daca esti curios sa stii cum arata locuinta lui Bill Gates, de exemplu, afla ca miliardarul prefer natura si spatiile verzi, motiv pentru care a ales sa locuiasca intr-o casacu o suprafata de peste sase mii de metri patrati, construita la malul lacului Washington, langa Seattle.

La capitolul facilitati, casa are piscina cu sistem audio subacvatic, o sala de sport si o sala de mese pentru 24 de persoane.

Averea lui Gates a fost estimata la 53 miliarde dolari, in crestere cu 13 miliarde dolari fata de anul trecut si se afla pe locul doi in topul Forbes.

Ralph Lauren

Celebrul designer Ralph Lauren locuieste in Mountauk, New York, intr-o casa care a apartinut in trecut lui John Lennon, unui dintre membrii trupei Beattles. Locuinta este contruita din lemn si piatra pe un teren de 20 de mii de metri patrati.

Warren Buffet

Pe de alta parte Warren Buffet, al treilea bogat al lumii, cu o avere de 47 de miliarde de dolari, locuieste din 1958 in aceeasi casa cu cinci camere din Omaha Nebraska. Miliardarul a platit pentru aceasta  31.500 de dolari.
Miliardarul de 79 de ani, poreclit "oracolul din Omaha", s-a îmbogăţit în ultimul an cu 10 mld. dolari.

Michael Dell

Mai extravagant decat Buffet, Michael Dell, fondatorul si CEO al companiei Dell locuieste intr-o casa in Austin, Texas de peste 3.000 de metri patrati, cu opt dormitoare, sali de conferinta si piscine interioara.

Pentru ca este securizata ca o fortareata, localnicii ii spun “castelul”.
Michael Dell are o avere de 13,5 milioane dolari si ocupa locul 37 in ultimul clasament Forbes.

Lakshmi Mittal

Presedintele gigantului de otelarii ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, locuieste din 2004 intr-o casa din Londra cu 12 dormitoare, o piscine interioara si o baie turceasca.
Magnatul a platiti nici mai mult nici mai putin de 128 milioane de dolari pentru aceasta locuinta.
Lakshmi Mittal are o avere de 28,7 miliarde dolari, si este al doilea magnat de origine Indiana din top 5, dupa Mukesh Ambani .

Mukesh Ambani

Magnatul indian Mukesh Ambani a decis sa construiasca o locuinta pe masura averii sale. Blocul se afla in centrul orasului Mumbai si este cea mai scumpa si inalta locuinta privata din lume.
Blocul de 27 de etaje este destinat exclusiv familiei lui Ambani.

Antilla, cum este denumita resedinta, are un cinema ultramodern, un centru complet de santate precum si o parcare suficienta pentru 168 de masini.
Casa are forma de turn si este prevazuta cu un heliport.
Mukesh Ambani are o avere de 43 de miliarde dolari.

Donalt Trump

Magnatul din industria de real estate locuieste intr-un  penthouse de aproape 10 mii de metri patrati chiar in cladirea sa de birouri, Trump Towers din New York. Resedinta este extravaganta, imbracata in aur si marmura si are un decor specific epocii lui Louis al XIV-lea regele Frantei.