O sa puteti vedea singuri AICI pe anunturile afisate si dupa ce veti citi textul de mai jos, veti intelege perfect la ce ne referim!

Agentiile imobiliare spun ca diferenta dintre cele doua preturi cerute vine din faptul ca proprietarii din apartamentele din blocurile vechi tin mult mai mult cu dintii de acestea sau pur si simplu nu vor sa-si vanda casa mai jos de un anumit nivel fixat dincolo de cel al pietei sau al cererii si ofertei din cartierul respectiv.
 
“Au venit la noi si ne-au cerut sa le vindem casa cu minimum 60.000 de euro. Atat vor sa ia minimum in mana la final pentru ca atat cred ei ca valoreaza”, povesteste Maria Albu, agent imobiliar in Capitala. Ea adauga ca sunt insa putine cazuri in care ce vrei la inceput si ce primesti la final sa se potriveasca exact.

"Asa cum la dezvoltatori sau cel putin la majoritatea - preturile se mai pot negocia, daca stii cum sa o faci, asa si clientii care vin la agentie sau se duc direct la proprietar se asteapta ca acesta sa mai lase ceva", povesteste aceasta.

Dincolo de cerintele proprietarilor, dezvoltatorii par mult mai flexibili. Garsonierele si apartamentele scoase la vanzare in Bucuresti au preturi foarte interesante.  

De exemplu, Style Residence din Militari are apartamente la 58 de metri patrati cu 58.000 de euro inclusiv TVA si la 62,6 metri patrati la 62.000 de euro inclusiv TVA. Acestea sunt cele mai bune oferte ale companiei, iar preturile difera ca peste tot in functie de etaj. In ceea ce priveste stadiul lucrarilor, ar trebui sa stiti ca unele sunt finalizate, altele ba.

La trei camere, daca va ganditi si la o astfel de oferta – la 108 metri patrati pretul este de 89.900 euro tot cu TVA.

Daca va intrebati, asa cum face aproape toata lumea, daca preturile vor mai scadea, am incercat sa gasim un raspuns si la aceasta intrebare. Nu putem garanta insa ca este unul sincer suta la suta pentru ca interesul vanzatorului este sa vanda si acum nu mai la toamna.

Apropo de toamna, atunci va exista o oferta destul de mare de locuinte noi pe piata pentru ca mai multe ansambluri vor fi finalizate atunci. Ce impact va avea asta asupra preturilor, nimeni nu se risca sa spuna de-acum cu exactitate.

“Nu cred ca va mai urma nicio promotie, am avut o oferta la finele anului trecut, dar acum piata si-a mai revenit”, declara unul dintre agentii imobiliari implicati in vanzarile din complexul Style.

Ramanem in zona Militari. Aici, complexul Military Residence are preturi de afisare intre 34.000 de euro si 63.400 de euro. O garsoniera la 37,66 de metri patrati ar costa 34.000 de euro, potrivit datelor transmise de dezvoltator.

Atasat ca si fotografii o sa vedeti preturile pregatite de dezvoltatorul complexului imobiliar pentru noile locuinte ce vor fi gata in toamna acestui an. Aveti preturi si pentru case la etaj, dar si la parter!

Cel mai probabil in septembrie vor fi gata”, au declarat oficialii agentiei imobiliare implicate.

Trecem la Drumul Taberei. In Ansamblul Primavara sunt garsoniere cu preturi de peste 43.000 cu tot cu TVA de la etajul 9 in sus cu 30 de metri patrati utili. Preturile in varianta integrala AICI!

Mai departe, preturi bune gasim si la Rasarit de Soare, proiect imobiliar situat in partea de Est a Bucurestiului in vecinatatea hypermarket-ului Auchan si a lui Iris Mall. Pretul unei garsoniere porneste de la 39.000 de euro, iar pretul maxim pentru un apartamente cu patru camere este la 112.000 euro.
 
Oferta integrala de la Rasarit de Soare o gasiti AICI!

Un complex putin mai scump este Evocasa. Aici, garsonierele sunt deja disponibile la etajele 1, 2, 7, finisate si cu bucataria mobilata si utilata. Pretul lor este de 64.000 de euro plus TVA.

Mai mult, ansamblul rezidential EvoCasa Optima are si o oferta mai buna pentru apartamente care au termen de finalizare luna august anul acesta.

Apartamentele cu 2 camere, la parter cu gradina proprie, cu o suprafata de 38,4 metri patrati costa 64.582 euro plus TVA. Tot la doua camere la etajul 1, fara balcon, pretul este de 63.318 euro plus TVA, iar la etajul 3 cu balcon cu suprafata de 7,37 metri patrati, pretul este de 69.101 euro plus TVA.

Tot un apartament de doua camera de la etajul 10 dintr-un imobil cu 11 etaje, fara balcon, are un pret de 66.358 de euro plus TVA.

Nu uitati de Prima Casa!