In primul trimestru al anului 2015, societatea a inregistrat o cifra de afaceri in valoare de 1,37 miliarde lei, comparativ cu 1,45 miliarde lei realizata in primul trimestru al anului 2014, rezultand o scadere de 5,78%.

Cifra de afaceri realizata din vanzarea gazelor naturale din productia interna (inclusiv gazele din asocieri si gaze marfa) a fost mai mare in perioada analizata, comparativ cu trimestrul I 2014, cu 70,566 milioane lei, fiind influentata pozitiv de cresterea pretului mediu de livrare, in conditiile diminuarii cantitatilor livrate, ca o consecinta a diminuarii cererii de consum.

Cifra de afaceri din vanzarea gazelor proprii aferenta perioadei ianuarie-martie 2015 fata de cea realizata in aceeasi perioada a anului 2014 a fost mai mare cu 68,7 milioane lei.

Cantitatile de gaze livrate din import au scazut in primul trimestru al anului 2015, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, inregistrand o scadere valorica de 96,58%. Reducerea cantitatilor de gaze livrate din import se datoreaza atat scaderii cererii de consum pe piata de gaze naturale, cat si prevederilor Ordinului ANRE nr.24/2013 pentru aprobarea Metodologiei de alocare a cantitatilor de gaze naturale rezultate din activitatea de productie necesare acoperirii consumului pe piata reglementata, conform caruia producatorii de gaze naturale nu mai au obligatia sa livreze gaze in amestec intern cu import.

Veniturile din vanzarea de energie electrica au scazut cu 58,4 milioane lei, ca urmare a reducerii productiei de energie electrica pe fondul diminuarii pretului de vanzare.

De asemenea, veniturile din activitatea de inmagazinare s-au redus cu 5,1 milioane lei (cu 3,24%) fata de aceeasi perioada a anului 2014 ca urmare a diminuarii cantitatii de gaze naturale injectate in depozite.