De asemenea, EBITDA a urcat cu 64%, iar pretul unei actiuni a avut o evolutie pozitiva de 39%, de la 1,7 lei/actiune la 2,4 lei/actiune.

In primul an de activitate pe bursa am reusit sa atingem obiectivele operationale propuse: extinderea echipei de vanzari, a celei tehnice, obtinerea de noi competente, precum Cisco Gold Certified Partner si lansarea de noi linii de business precum Citrix Training Center. Aceste reusite au dus la cresterea accelerata a businessului, crestere care ne-a plasat in ultimii ani in topurile Deloitte Fast 500 din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)”, a declarat Mihai Logofatu, director general si cofondator Bittnet Systems, citat de Agerpres.

In acelasi context, Cristian Logofatu, director financiar si cofondator al companiei, a precizat ca in perioada 2015 - 2016 actiunile Bittnet au fost tranzactionate intr-un numar de 209 sedinte de tranzactionare, iar in total peste 8% din titluri si-au schimbat proprietarii in aceeasi perioada.

Bittnet Systems, infiintata in anul 2007, a fost prima companie din sectorul IT care s-a listat la BVB. Pe piata AeRO compania este a cincea in functie de numarul de tranzactii. Principalul domeniu de activitate al companiei il constituie desfasurarea de traininguri IT si furnizarea de solutii 'end to end' de infrastructura IT, cu tehnologii apartinand liderilor de piata Cisco, Microsoft, Dell sau HP.