Licitatia pentru „Power lunch with Warren Buffett” a ajuns la fabuloasa suma de 1,5 milioane dolari, in conditiile in care in urma cu 11 ani, o astfel de intalnire nu era cotata la mai mult de 25.000 dolari. Toti cei interesati sa-l cunoasca pe CEO-ul fondului de investitii Berkshire Hathway, in varsta de 80 ani, pot licita pana pe 10 iunie, cand va fi desemnat castigatorul.

Licitatia a inceput duminica, 5 iunie, iar astazi, dupa doar o zi, cotatia atinge 1,5 milioane de dolari. In 2010, pranzul cu Warren Buffet a fost licitat la exorbitanta suma de 2,63 milioane dolari. In trecut, un asemenea pranz cu CEO-ul Berkshire Hathway a fost cotat la sume cuprinse intre 18.000 de dolari (2001) si 2,1 milioane de dolari (2008).

In acest an, fondurile obtinute in urma licitatiei vor ajunge la diverse organizatii non-guvernamentale americane, potrivit organizatorilor.

Warren Buffett a reusit sa  stranga peste opt milioane de dolari din organizarea de astfel de licitatii.

Castigatorul licitatiei din acest an va lua pranzul impreuna cu sapte prieteni si cu faimosul Warren Buffet la un restaurant din New York.

Citeste si:

Antreprenorii vorbesc despre succes. 8 oameni de afaceri celebri isi dezvaluie secretele

Unii dau zeci de milioane pe o casa, altii traiesc cu 20 de dolari pe zi. Topul celor mai cheltuitori si mai zgarciti bogati