Cu o simpla accesare a motorului de cautare si redactarea cuvintelor "let it snow", utilizatorii e pot bucura de primii fulgi de zapada. Virtuali, desigur. Si asta deoarece compania americana a realizat o aplicatie care reda ninsoarea.

Zapada cade pe pagina Google pana cand se produce "inghetarea ecranului", asemenea fenomenului meteorologic natural. Pentru a "dezgheta" ecranul, utilizatorii trebuie sa foloseasca mouse-ul, tinand apasat butonul stang al acestuia din urma.

Operatorul celui mai mare motor de cautare este cunoscut pentru strategiile sale de promovare la nivel internationale. Deseori, Google isi modifica logo-ul pentru a omagia personalitati ale culturii universale sau pentru a marca momente speciale din istoria lumii. La fel s-a intamplat pe 1 decembrie, cand gigantul online a afisat pe pagina sa principala un logo  dedicat Zilei Nationale a Romaniei. Desenul reprezinta patru dansatori, imbracati in costume nationale romanesti, care inlocuiau literele "O" ale cuvantului "Google".

Citeste si:

New York Times: "Piata caviarului, pe care si-a facut loc si Romania, creste rapid, in ciuda crizei"

Reteaua careia ii da Like intreg mapamondul il da in judecata pe...Mark Zuckerberg VIDEO