Veniturile totale au insumat 1,07 miliarde de dolari, in timp ce cheltuielile au fost de 1,034 miliarde, rezultand un profit de 36 de milioane de dolari. La finalul anului 2010, in care a fost organizata Cupa Mondiala, FIFA a avut un profit de 219 milioane de dolari.

Majoritatea veniturilor vine din cedarea drepturilor de comercializare si marketing pentru Cupa Mondiala din 2014 ce va avea loc in Brazilia.

Rezervele FIFA se ridica acum la 1,29 miliarde de dolari, dupa ce in 2007 au fost de 643 de milioane de dolari.

Rezultatele financiare au fost aprobate de 99 la suta dintre participantii prezenti la congres.

"Este confortabil sa ai siguranta financiara intr-o lume in care aceasta stare nu e buna, dupa ce in Europa si in lume vorbim despre recesiune. Nu suntem bogati, dar suntem pregatiti in cazul in care ceva se intampla cu organizatia noastra sau cu CM. 85 la suta dintre veniturile noastre vin de la Cupa Mondiala. Trebuie sa le rasplatim increderea celor care ne-au incredintat responsabilitatea organizarii Cupei Mondiale. Noi, cei din Comitetul Executiv, avem incredere in Brazilia, voi?", s-a adresat presedintele Sepp Blatter celor 208 federatii prezente, primind in schimb aplauze modeste.