BCR a anuntat miercuri ca a lansat platforma www.bcrclubantreprenori.ro, un portal interactiv dedicat antreprenorilor si intreprinderilor mici din Romania si ca 5.000 de microintreprinderi s-au inscris deja in portal.

Astfel, cea mai mare banca din Romanina impreuna cu International Business Promotion (IBP) au creat cea mai complexa platforma pentru antreprenori din Romania.

Portalul interactiv ofera antreprenorilor acces la informatii, training online, interactiune cu alti antreprenori si specialisti din domenii variante, suport si oportunitati de afaceri.

Scopul platformei este sa faciliteze accesul microintreprinderilor la promovarea pe internet si sa aduca in acelasi loc potentiali clienti si furnizori, oferind in plus informatii si training, absolut necesare pentru dezvoltarea afacerilor.

Pana in prezent, 5.000 de microintreprinderi s-au inscris deja pe platforma, iar estimarile BCR vizeaza un numar de 50.000 de microintreprinderi care sa beneficieze de facilitatile pentru suport si oportunitati de afaceri ale portalului.

“Datorita capacitatii lor ridicate de adaptare si de transformare, micii antreprenori ofera economiei resursele de a renaste si de a se dezvolta. Am dezvoltat platforma www.bcrclubantreprenori.ro pentru ca ne straduim sa intelegem nevoile antreprenorilor si sa le punem la dispozitie instrumentele necesare unei dezvoltari sanatoase,” a declarat Sorin Mititelu, Director Segmente Retail in cadrul BCR.
  
Pe www.bcrclubantreprenori.ro gasesti:

1. Articolele de informare si consiliere pentru antreprenori semnate de specialisti avand ca teme managementul si dezvoltarea afacerilor, legislatie, fiscalitate etc;
2. Formare si consultanta pe teme de management al afacerii;
3. Resurse de afaceri pentru antreprenori;
4. Mijloace de comunicare si de contact cu alti antreprenori;
5. Acces la oferte de produse si servicii;
6. Promovarea ofertei proprii, accesul la cereri de produse si servicii;
7. Motoare de cautare pe diverse criterii (firme, produse si servicii, solutii de afaceri, etc);
8. Platforma de trimiteri de oferte online;
9. Banking - oferta BCR pentru microintreprinderi;
10. Stiri de afaceri.

 “BCR Club Antreprenori se adreseaza atat antreprenorilor, cat si celor care se gandesc sa deschida o afacere. Pe langa informatii detaliate despre administrarea si cresterea unei afaceri, portalul ofera cursuri de afaceri online si promovare pentru companii. Pentru noi (IBP), cel mai interesant a fost sa integram nevoile de promovare ale brandului BCR si nevoile de dezvoltare ale clientilor bancii, cu nevoia de instruire si informare a utilizatorului online obisnuit. Portalul este rezultatul unei munci de echipa, atat al echipei IBP, cat si al echipei BCR, de peste un an. Speram ca portalul va deveni un instrument util in munca de zi cu zi a oricarui antreprenor,” spune Dumitru Ion, General Manager la IBP.

Portalul www.bcrclubantreprenori.ro poate fi accesat de catre:

·        Utilizatori neinregistrati care pot vizualiza informatiile postate pe portal (Ghidul Antreprenorului, Training Online, Club Antreprenori, Stiri, Banking etc).

·        Utilizatori inregistrati care au acces la informatiile postate pe portal, pot posta comentarii la articole si mesaje in forum, pot trimite cereri de oferta prin platforma de tranzactionare. Orice utilizator se poate inscrie pe portal.

·        Utilizatori clienti BCR care au achizitionat Cont ANTREPRENOR BCR Premium/Activ, care au toate facilitatile de mai sus, in plus se pot promova cu un profil detaliat de companie si trimite oferte prin intermediul platformei de tranzactionare.