Stephan Batoux a fost numit la inceputul anului 2009 la conducerea diviziei de produse lactate proaspete a grupului Danone in Romania, Bulgaria, Grecia si regiunea Adriaticii.

"Principalul nostru obiectiv va fi sa consolidam rezultatele obtinute pana acum si sa mentinem evolutia ascendenta, continuand sa investim in marcile, oamenii si activitatile noastre de aici. Cred ca piata produselor lactate proaspete din Romania are un potential important de crestere", a declarat, intr-un comunicat, Dieter Schulz.

Dieter Schulz are multi ani de experienta in industria FMCG. El si-a inceput cariera in 1996, la Air Liquide Paris, iar in 1998 s-a alaturat MARS Inc., unde a ocupat timp de 9 ani mai multe pozitii manageriale, in diferite functiuni si tari, ultima fiind cea de director general pentru regiunea est-mediteraneana, cu sediul in Istanbul.

Dieter Schulz a venit la Danone in ianuarie 2007, ca director general pentru Malaezia si Singapore, in divizia de biscuiti. Dupa preluarea acesteia de catre Kraft Foods, el si-a continuat activitatea in aceeasi functie in noua companie, unde a coordonat integrarea diviziei Danone, in 2008 si, apoi, integrarea Cadbury, in 2010.

Sursa foto: Ziarul Financiar