"Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat din România, a anunţat inaugurarea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucureştiului, în Dragomireşti-Deal (Ilfov). Noul depozit face parte dintr-un proiect de investiţii de 7,4 milioane euro şi va dubla capacitatea de sortare în Bucureşti, oferind posibilitatea de a procesa 20.000 de piese pe oră", a anunţat compania.

250 de noi locuri de muncă au fost create de această investiţie.

"Creşterea continuă a pieţei din ultimii ani, dar şi noul context, care a generat un salt uriaş în piaţa de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit. Poziţia puternică pe care o avem pe piaţă ne face să continuăm eforturile şi investiţiile pe care Cargus le-a făcut în ultimii ani pentru a răspunde noilor cerinţe şi pentru a îmbunătăţi în mod constant calitatea serviciilor noastre", a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă. Cargus a anunţat recent investiţii majore într-un nou centru de sortare în Timişoara, dar şi o campanie de angajare pentru 1.000 de persoane care să se alăture echipei de 5.000 de angajaţi şi parteneri.

Cargus este una dintre cele mai mari companii de curierat din România, cu o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa locală. Echipa Cargus este formată din mai mult de 5.000 de angajaţi şi are o reţea la nivel naţional de 60 de centre de sortare şi depozite, 68 de agenţii Cargus „Ship & Go” din România şi o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat.