Tranzacţia ar urma să se finalizeze în trimestrul doi din 2019, a precizat Coca-Cola HBC, al doilea producător de băuturi Coca Cola din afara SUA.

În 2018, Bambi a înregistrat venituri de aproximativ 80 de milioane de euro, din care mai mult de două treimi în Serbia şi restul în Balcanii de Vest.

Compania are o profitabilitate "solidă", iar marja de profit este de aproape trei ori mai ridicată decât a Coca-Cola HBC.

Bambi a fost înfiinţată în 1967 şi produce biscuiţi, napolitane şi snack-uri. Printre brandurile companiei se află Bambi, Plazma, Wellness, Zlatni Pek şi Josh.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, cu vânzări de peste două miliarde de unităţi. Compania activează într-o zonă geografică extinsă şi are operaţiuni în 28 de ţări, deservind o populaţie de aproximativ 590 milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, apă, energizante, ceaiuri şi cafea.

Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice din România. Coca-Cola HBC România are sediul social în Voluntari şi deţine trei fabrici de îmbuteliere pe teritoriul ţării, localizate în Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei.