Noul director al BRD Finance lucreaza pentru grupul francez de 30 de ani si are o expertiza manageriala diversificata pe zonele de corporate si retail banking, dobandita in Franta si in strainatate.

"Principalele noastre obiective sunt consolidarea pozitiei de top in cadrul pietei de profil, dezvoltarea activitatii si a portofoliului, diversificarea produselor si a canalelor de distributie, eficientizarea proceselor interne si cresterea productivitatii si, nu in ultimul rand, optimizarea echilibrului dintre activitatea pe care o desfasuram si gestiunea riscului asociat. (...) Eficientizarea proceselor interne va ramane, bineinteles, una dintre prioritatile mele, astfel incat sa dispunem de o capacitate optima de a le garanta clientilor si partenerilor solutii financiare inovative si de calitate, in contextul unei colaborari pe termen lung", a declarat Dhoste, intr-un comunicat.

BRD Finance gestioneaza un portofoliu de peste 200.000 de clienti si colaboreaza cu o retea extinsa de parteneri, la nivel national.