Departamentele care au contribuit cel mai mult la totalul incasarilor de anul trecut au fost cele pentru litigii si executari silite (26%), bancar, financiar, piata de capital (22%), concurenta si ajutor de stat (17%;), IT si gambling (7%).

"Stacheta pe care am ridicat-o in anul 2011 prin incasarile record de 33,47 milioane de euro era, evident, greu de repetat in contextul economic din 2012, asa ca suntem de multumiti de ce am reusit sa realizam. De altfel, stim ca avem o oarecare ciclicitate a cresterii, cand un an exceptional este urmat de 4-5 ani de cresteri organice si de consolidare, functie si de dinamica generala a economiei romanesti", afirma, in comunicat, avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

El arata ca, anul trecut, casa de avocatura s-a retras de pe piata consultantei specifica finantarilor europene, considerandu-se ca a venit momentul ca activitatea sa fie concentrata doar asupra unui singur lucru, si anume avocatura, in conditiile in care expertiza acumulata permite oferirea de servicii avocatiale intr-o nisa extrem de strict reglementata.

Bostina si Asociatii are peste 130 de avocati si consultanti, cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 19 orase din Romania.