„Credem ca Republica Moldova are un potential ridicat de dezvoltare si de investitii in domenii diverse, de la cel financiar-bancar, la infrastructura, energie si telecomunicatii. Prin asocierea cu Turcan & Turcan ne-am propus sa le oferim clientilor potentiali servicii de asistenta juridica la cel mai inalt nivel, sa le punem la dispozitie informatiile necesare cu privire la cele mai importante aspecte legislative care guverneaza climatul investitional local si totodata sa incurajam si sa consolidam relatii mult mai puternice intre Romania si Republica Moldova”,  spune Gabriel Zbarcea (foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Pentru Tuca Zbarcea & Asociatii, stabilirea unei colaborari cu avocatii firmei de avocatura de business Turcan & Turcan reprezinta oportunitatea de a-si extinde activitatea in Republica Moldova si a asista potentiali investitori pe aceasta piata.

Cu o echipa formata din 80 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii este singura firma de avocatura independenta din Romania cu prezenta in Spania.

De asemenea, societatea detine un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, precum si o retea de parteneriate in principalele orase ale Romaniei.

Cu venituri de 22,7 milioane de euro in 2009, in crestere de la 18,6 milioane de euro in 2008, Tuca Zbarcea & Asociatii a inregistrat cele mai bune performante financiare din Romania, potrivit unor clasamente realizate de diverse publicatii locale si internationale.