Pozitiile cautate vizeaza ingineri IT de nivel intermediar si seniori, care sa acopere functiile de programare si testare. De asemenea, compania vrea sa angajeze manageri cu experienta tehnica. 

"Am ales sa extindem operatiunile din Cluj - Napoca si Timisoara datorita nivelului ridicat al specialistilor IT din cele doua orase. Echipele noastre dezvolta proiecte exclusiv pentru piete din SUA si Marea Britanie in stransa legatura cu clientii si, deseori, actioneaza ca si consultanti tehnici. In acelasi timp, nu excludem deschiderea unui nou centru de dezvoltare intr-un al treilea oras din Romania sau in regiune", a declarat Catalin Stef, director general 3Pillar Global Romania si senior vice-ppresident pentru operatiunile companiei la nivel global. 

Din cei 600 de angajati pe care compania ii are la nivel global, 200 lucreaza in noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, iar 100 de persoane in City Business Centre Timisoara. 

Serviciile de programare si testare, dar si managementul tehnic la nivel global sunt acoperite din centrele din Romania, India si Statele Unite, in timp ce functiile comerciale ale companiei sunt concentrate in SUA si Marea Britanie. 

Birourile din Romania deservesc in principal clienti pentru care compania dezvolta solutii software in domeniile media si entertainment, informare, sanatate si financiar. 

Potrivit datelor raportate la Ministerul de Finante, firma 3Pillar Global SRL a inregistrat in anul 2013 o cifra de afaceri de 31,6 milioane lei.